TeamKlanken

Een toekomstige teamdag vraagt om een speels element, om een activiteit over een andere boeg.

U zoekt een passend en actief aanbod voor uw team ter versteviging van de samenwerking.

U denkt erover om in uw werkkring de afsluiting van het seizoen of van het jaar op een bijzondere manier te markeren.


Voor wie?

TeamKlanken is geschikt voor bijvoorbeeld beleidsteams, behandelteams, onderwijsteams of zorgteams, maar wordt ook gegeven aan groepspraktijken, een groep vrijwilligers, bestuur, intervisiegroep of kernteam. Deze workshop is voor 6 tot 16 personen.


Waarom een Teamworkshop Stemexpressie?

De speelse en ontspannen sfeer van TeamKlanken geeft ruimte aan de eigen klank van uw team. De workshop mobiliseert binnen de veiligheid van de groepsklank juist de persoonlijke expressie van de teamleden. Dit kan slagen wanneer er goed geluisterd wordt naar elkaar. Samen met ruimte voor diversiteit vormt dit de basis voor het ontstaan van samenhang in de klanken, de teamklank. De ervaring van dit bijzondere stem-avontuur versterkt het teamverband en stimuleert de communicatie en creativiteit binnen uw team: Elke klank heeft een eigen kwaliteit en is nodig om tot een klinkend geheel te komen.


Wat is TeamKlanken?

Vanuit een opbouwende structuur zal uw team uiteindelijk haar eigen klankpalet, haar eigen ‘grove’ creëren.

De opbouw bestaat uit een welkom, warming up en werken aan een ontspannen en stabiele houding. Daarna wordt met de hele groep en in kleine groepjes verkennend gewerkt met de mogelijkheden van stemexpressie. Binnen het klinkende geheel van het team kan ieder vrij experimenteren vanuit het eigen stemgeluid. Wat in het begin onwennig is, kan uitgroeien tot een authentiek en creatief spel vol lef en verrassing. Klanken ontmoeten elkaar zonder omhaal. Zo geeft ieder zijn persoonlijke klankkleur aan het geheel en ervaart uw team haar eigen uitstraling in een uniek en flexibel klankpalet. Hoe dit klinkt, weet niemand vooraf. Naderhand worden de ervaringen uitgewisseld.

De workshop duurt twee uur en wordt op locatie aangeboden.


Wilt u meer informatie? 

Meer informatie of een Teamworkshop Stemexpressie op maat? Neemt u contact op.

Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden.